Binnenkijker in dit zwart/wit appartement

Eigenhandig, blog, interieur

Zweedse interieurs zijn razend populair. En dat is niet zo gek, want niemand anders dan de Zweden beheerst de kunst van een rustig interieur zo goed. Spiek binnen in dit huis in zwart/wit en natureltinten.

Wit, wit en nog meer wit. Dat is wat voor de rust in dit huis zorgt. En dat heeft de bewoner als geen ander begrepen. Daarnaast zijn het ook de meubels op hoge poten die ervoor zorgen dat niets zwaar oogt. De meubels, stoelen en kastjes lijken wel te zweven.

 

Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur

Wil je zelf dat je interieur een Scandinavische look krijgt? Pak je witte kwast dan maar. Want zowel je vloeren als muren zullen eraan geloven. De witte kleur zorgt ervoor dat je letterlijk een leeg canvas hebt waardoor de andere objecten in de ruimteĀ de volle aandacht krijgen.

Wordt jij ook zo gelukkig van dit soort huizen als ik? Kijk dan vooral eens op de website van deze makelaar. Daar staan nog veel meer pareltjes op!

Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur Eigenhandig, blog, interieur

 

 

Advertenties