Hotspot: De allerlekkerste koffie @ Hopper

hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig

Niet spiksplinternieuw maar zeker niet minder hot. Hopper, ik kom er met veel plezier. Want naast de koffie is ook het stoere interieur om van te smullen. Geniet met me mee!

Buiten de deur werken in een koffietent, ik vind het heerlijk. Het zorgt voor wat leven in de brouwerij maar geeft me geen directe afleiding. Een van de plekjes waar ik graag kom is Hopper. Hopper is gevestigd aan de Schiedamse vest in Rotterdam. Dichtbij de misschien beter bekende Witte de Withstraat.

Dat ik er kom is niet zo vreemd. Ze zijn namelijk al meerdere malen bekroond voor de beste koffie van Nederland. En daarnaast voel ik me als ware Interiorjunkie thuis in het industriƫle interieur. Hierin pronken de ruige betonnen vloer, groffe leestafel en oude schoolstoeltjes om aan te zitten. Een bezoekje waard als je in Rotterdam bent.

hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig

hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig hopper, coffee, industrial, interior, rotterdam, eigenhandig

Alle beelden: Eigen beeld

Advertenties