Mijn Ikea favorieten uit de nieuwe collectie

ikea, collectie, eigenhandig, 2015

Ook aankomende februari verwelkomd Ikea weer nieuwe producten in haar collectie. Ik verzamelde mijn favorieten.

Ieder jaar verfrist Ikea haar collectie door nieuwe product toe te voegen, en oude favorieten in een nieuw jasje te steken. En zo ook dit jaar. Op de website vertelt Ikea dat dit jaar de focus op de slaapkamer ligt. Een plaats waar je terugtrekt en even helemaal tot rust komt. Maar geen zorgen ook voor de andere ruimtes in je huis is er genoeg moois te vinden. Vanaf februari liggen de producten in de winkel. Dus nog even geduld voordat je deze nieuwe aanwinsten scoort.

Hieronder zie je mijn favorieten.

  1. De zelfmaak design tafel:

Deze tafel zet je helemaal naar je eigen hand. Ikea biedt je namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende tafelframes en tafelbladen.

  1. Origami bed:

In de trends van 2015 heb je waarschijnlijk al gelezen dat origami hot is. En Ikea is het hier volledig mee eens. Met dit bed in deze trend is jouw slaapkamer helemaal up to date.

ikea, collectie, eigenhandig, 2015

 

  1. Lampen met een koperen touch:

Deze lampen met haast onuitspreekbare namen voegen een vleugje koper toe aan je interieur. De bolle lampen vallen onder het modeltype genaamd ÖVERUD en de cilindervormige heten NYMÖ.

ikea, collectie, eigenhandig, 2015

 

  1. Multifunctioneel bed:

Naast dat je slaapkamer sfeervol is moet hij uiteraard ook functioneel zijn. Aan deze vraag beantwoord de nieuwe OPPLAND slaapkamerserie. De meubels zijn modern en bieden veel opbergmogelijkheid. Want een opgeruimde slaapkamer biedt ook rust (moet ik nodig zeggen).

ikea, collectie, eigenhandig, 2015

 

  1. Mobiele opberg hulp:

Deze keukentrolley van Ikea ziet er niet alleen hip uit, je kunt er ook nog eens van alles in kwijt. Denk aan je groente en fruit of je kruidenplantjes. Dus als iemand de volgende keer vraagt of je een appel aan wil geven rij je gewoon dit karretje naar hem toe. Hoe leuk is dat!

ikea, collectie, eigenhandig, 2015

Al het beeld via Ikea

 

Advertenties